Sidhuvudbild
 

Lediga tjänster

Vi söker en förskollärare till vår fantastiska montessoriförskola i Täby!

Vi söker dig som är utbildad förskollärare, gärna med erfarenhet av montessoripedagigik. Vi erbjuder dig att bli del av ett fantastiskt personalteam i en förskola som vuxit så det knakat de senaste åren. Nu behöver vi förstärkning med ytterligare en förskollärare!

Förskolan ligger i den härliga "slottsparken" i Näsbypark omgiven av en äppellund, med omedelbart närhet till Roslagsbana och buss. I området finns stränder, strövarområden och fina lekplatser. Underbar miljö för såväl barn som vuxna.

Förskolan:
Hattstugans Montessoriförskola är ett föräldrakooperativ med tre avdelningar och 55 barn Föräldrakooperativet Hattstugans Montessoriförskola startade 2004 och har idag 55 barn på tre avdelningar. Vi bedriver vår pedagogiska undervisning baserad på Maria Montessoris filosofi i kombination med omfattande daglig uteverksamhet såsom utflykter, skogspromenader och besök i Näsbyparks lekparker. Vi är en förskola som präglas av lugn och arbetsro för barnen. Läs gärna mer om vår förskola på http://www.hattstugan.info.

Hattstugan strävar efter god personaltäthet med en väl fungerande grupp pedagoger som är hängivna sitt uppdrag. Vi strävar efter att ha erfarna och välutbildade pedagoger. Detta uppnås bl.a. genom löpande fortbildningar för medarbetarna.

Beskrivning av kvalifikationer:
Har förskollärarexamen, gärna erfarenhet av men minst intresse för montessoripedagogiken. Är genuint intresserad av barns lärande och utveckling . Vill bidra aktivt med sin kompetens för att utveckla vår förskola ytterligare . Har lätt för att samarbeta med kollegor och att knyta kontakt med föräldrar.

Ansökan:
Låter detta lockande och stämmer in på dig? Skicka din ansökan med cv och personligt brev till personalansvarig Maria Plannthin.
Email: maria.plannthin@pwc.com
Senast: 30 okt

Hattstugans Montessoriförskola | Djursholmsvägen 20 | 183 52 Täby | Tel. 08-768 57 61 | E-post info@hattstugan.info

Senast uppdaterad 171026